Over LaserontharingTijdens de 1e minuten na de laserontharing kan dit deel aangaande de huid het behandeld is, rood geraken en opzwellen. Het is een normale reactie op een warmte en vitaliteit die de laser afgeeft.

Niet al die haarzakjes doorlopen die drie fasen op identiek tijdstip. Op het moment betreffende de laserbehandeling moeten sommige haarzakjes in de groeifase bestaan, overige zijn in de overgangs- of rustfase.

Een aanleiding hiervan is dat u dan ook hierbij dit haarzakje beschadigt en die dien in tact bestaan een effectieve verzorging.

Ja, gedurende een gehele behandelperiode mogen een haartjes geschoren geraken. Dit is slechts essentieel het u in die periode de haren niet harst, epileert of ons ontharingscrème aangewend.

De laser bezit slechts effect op de haarzakjes die in een groeifase bestaan, omdat er dan afdoend melanine kan zijn om het laserlicht op te nemen.

Ja, in principe immers. Ook de effecten als de behandelingen zijn bij heren en dames onmiddellijk. Houd daar echter rekening mee dat de kleur met een beharing en mate van beharing kan verschillen bij mannen en vrouwen.

Ons laserontharing verzorging is door de meeste personen ook niet indien pijnlijk beleven. U kunt ons prikkelend tot tintelend idee waarnemen.

Een kosten wegens het laserontharing kunnen via de zorgverzekeraar worden vergoed. Verder zonder doorverwijzing aangaande uw arts ofwel dermatoloog.

Er zijn bepaalde vragen welke vaak terugkomen over laserontharing. Een meeste voorkomende vragen hebben wij wegens u in het onderstaande totaalbeeld opgesomd. Achter de vragen ogen korte en bondige antwoorden.

Een laserbehandeling wordt uitgevoerd via één van onze huid- en schoonheidsspecialisten. Wilt u dan ook behulpzame feiten over onze specialisten, bezoek vervolgens onze specialisten website.

Teneinde langdurige gevolgen te bereiken, zijn vaak meerdere behandelingen benodigd. Laserontharing is daarenboven niet wegens een ieder passend.

Zij mag u dan ook zeggen of de onkosten vanwege het ontharen via uw zorgverzekeraar geraken vergoed en hoeveel behandelingen u dan ook benodigd bezit en wat daarvoor vervolgens desgewenst de kosten zijn.

Een verzorging is bestemd voor al die huidtypen, maar tot mijn spijt komt niet iedereen in aanmerking wegens deze methode aangaande ontharing. Voor een succesvolle treatment horen te de hoofdharen afdoend pigment beschikken over. Hoofdharen betreffende onvoldoende pigment zoals grijze, blonde website en verdere rossige hoofdharen mogen regelmatig ook niet behandeld geraken.

• Relatief kort ontwikkeling; • Bestemd wegens grotere oppervlakken; • Wordt indien pijnloos ondervinden; • Kortere hersteltijd na de treatment dan andere ontharingsmethodes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *